Hur gör jag nu?

Att förlora någon av sina nära och kära hör till de svåraste upplevelserna i livet och det är helt naturligt att känna oro inför allt som måste ordnas. Stödet från omgivningen blir därför extra viktigt. Mycket av det som måste ordnas kan ofta väntaett tag och det som känns allra tyngst att ta tag i får du hjälp med.
Tveka inte att ta kontakt med oss – vi försöker alltid ge dig svar på alla frågor du har. Vi har lång erfarenhet av begravningar och vet vad som måste göras. Att vi är auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund är ytterligare en garanti för att du får rätt hjälp i en situation när du verkligen behöver det. Och, inte minst, du ska känna att vi finns till din hands när du behöver oss.

Läs mer

Vill du läsa om sådant som behöver ordnas inför en begravning har vi tagit fram skriften ”Hur gör jag nu”. Här hoppas vi att du får svar på dina första frågor. Skriften kan du läsa genom att ladda ner den här i PDF-format. Du är också välkommen in och hämta den hos oss på Branells Begravningsbyrå.

livsarkivet   Familjesidan.se